Bem vindo Καλωρόσιμα

Καλος ήλθατε στο νέο βλογ για τηω ελληνιή μούσική, στίχοι στα ελληνικά γλωσσα και στα πορτογαλικά γλωσσα για όσους θέλουν να μάθουν την ελληνκή τραγούδια.

Bem vindo ao novo blog sobre a música grega. A Grécia possui uma das mais ricas produções musicais do mundo, com todos os gêneros culturais, do tradicional aos ritmos modernos com um toque que faz uma ponte entre oriente e ocidente.
e-mail: funchalmarco@hotmail.com

terça-feira, 15 de novembro de 2011

Πασχάλης Τερζής - O Σαλονικιός - O Salonikios - Pasxalis Terzis

Ο Σαλονικιός Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Στράτος Διονυσίου Άιντε, κάντε όλοι στην μπάντα να βγει να χορέψει, ο Σαλονικιός Άιντε, κάντε του λεζάντα την βραδιά να κλέψει, ο Σαλονικιός Οι μπαγλαμάδες ν' αρχίσουν τσιφτετέλια ν' ανάψουνε τα τέλια, ολοταχώς Και τα μπουζούκια να κάψουν το πατάρι χορεύει και γουστάρει, ο Σαλονικιός Γλέντι όμορφο και φίνο φούντωσε κι απόψε, ο Σαλονικιός Άιντε, στην υγειά του πίνω να 'ναι πάντα ωραίος, ο Σαλονικιός Οι μπαγλαμάδες... Άιντε, κάντε όλοι στην μπάντα γέμισε την πίστα, ο Σαλονικιός Οι μπαγλαμάδες... Άιντε, κάντε όλοι στην μπάντα γέμισε την πίστα, ο Σαλονικιός

Nenhum comentário:

Postar um comentário